FAQ items aan het laden...
Keratine behandeling2019-04-26T08:05:50+02:00
Introductie Keratherapy2019-04-26T07:42:50+02:00

Keratherapy is geïnspireerd door de glamour van de Miami lifestyle en gemotiveerd door de schadelijke effecten van zon, vocht en zout water op het haar.

De intensief verzorgende keratine behandelingen, aftercare en styling producten zijn allemaal ontwikkeld om dames (en een sommige heren) stralend, gezond, pluisvrij haar te geven.

Afhankelijk van de eigen voorkeur kan met behulp van een van de keratine behandelingen het haar gladder worden gemaakt of er kan worden gekozen voor krulbehoud. In beide gevallen is pluishaar verleden tijd.

Keratine behandeling2019-04-26T20:13:54+02:00

Een keratine behandeling is een intensief verzorgende behandeling, die het haar gezonder, zachter, glanzender en makkelijker handelbaar maakt. Een keratine behandeling is geen relaxer. Bij de keratine behandelingen van Keratherapy worden de zwavelbruggen in het haar niet verbroken en de resultaten hoeven dus ook niet uit te groeien. De effecten van de keratine ‘health boost’ slijten geleidelijk uit het haar.

Kerabond2019-04-26T20:15:45+02:00

Alle Keratherapy producten maken gebruik van de Kerabond™ technologie, een proces waarbij pure keratine is behandeld en geoptimaliseerd om het haar intensief te verzorgen.

 

Waarom Keratherapy?2019-04-26T20:16:24+02:00
  • Keratherapy is de oplossing voor pluis, droog en/ of beschadigd haar en de resultaten zijn prachtig.
  • Keratherapy is een professioneel keratine merk. De behandelingen worden alleen in professionele kapsalons aangeboden.
  • Keratherapy heeft een keratine menu met verschillende keratine behandelingen voor diverse mogelijkheden.
  • De Keratherapy behandelingen en producten in Europa bevatten geen formaldehyde.
Aftercare en styling producten2019-04-26T20:16:56+02:00

Om zo lang mogelijk van de resultaten van een keratine behandeling te genieten, is belangrijk het haar te verzorgen met de aftercare – en styling producten. Maar ook wanneer je geen keratine behandeling hebt gehad, zijn de aftercare en styling producten van Keratherapy verzorgend voor jouw haar.

Denk bijvoorbeeld ook aan de Grey Root Concealers; deze sprays bedekken gemakkelijk de uitgroei van grijs haar tot de volgende wasbeurt. Deze sprays zijn ook heel goed te gebruiken als je geen keratine behandeling hebt gehad, zelfs als je geen droog of beschadigd of pluizig haar hebt.

Keratherapy werkt in alle producten met keratine, omdat onderzoek uitwijst dat keratine zeer heilzaam is voor het haar en bijdraagt aan gezonder, sterker en stralender haar.

Wat is keratine?2019-04-26T20:17:20+02:00

Keratine is een lichaamseigen eiwit, wat voorkomt in de huid en haren van mensen en veel diersoorten. Keratine moleculen bevatten een hoog percentage aan zwavelhoudende aminozuren. Deze aminozuren zorgen voor een stevige structuur.

Wat doet keratine voor het haar?2019-04-26T20:18:19+02:00

Keratine versterkt het haar, geeft het extra glans en maakt het gladder. Geen van de Keratherapy behandelingen en producten verbreekt de zwavelbruggen in het haar en verandert de structuur van het haar, permanent. De effecten van keratine zullen geleidelijk uit het haar verdwijnen door wasbeurten en slijtage

‘kwaliteit-verbeterende’ behandelingen2019-04-26T20:20:11+02:00

Een keratine behandeling is toch geen relax- of straightener behandeling?

Nee.

De keratine behandelingen van Keratherapy zijn ‘kwaliteit-verbeterende’ behandelingen. Deze behandelingen maken het haar sterker, gezonder, glanzend en vooral veel gemakkelijker handelbaar en indien gewenst gladder, maar het zijn geen relaxers. Het haar zal ook niet 100% steil worden. De Keratherapy behandelingen verbreken niet de zwavelbruggen in het haar, maar verzachten deze. De resultaten van de behandeling zullen uit het haar slijten ipv dat ze eruit groeien.

Verzorgingsproducten2019-04-26T20:21:17+02:00

Als keratine van nature in het haar zit, waarom zijn keratine behandelingen dan nodig?

Keratine slijt uit het haar door borstelen, stylen, het gebruik van verzorgingsproducten met sulfaten en sodium chloride, kleuringen en de gevolgen van zon en zee- en chloor water.

Voor het behoud van de mooie resultaten van een keratinebehandeling, adviseren we de Keratherapy Moisture shampoo en Moisture conditioner of de shampoo en conditioner van de Kerahterapy Volume Collection. Deze verzorgingsproducten bevatten geen sulfaten en sodium chloride, maar zijn verrijkt met antioxidanten, plant extracten en natuurlijk keratine.

Alle haartypen2019-04-26T20:22:04+02:00

Zijn keratine behandelingen geschikt voor ieder haartype?

Ja.

De behandelingen kunnen worden toegepast op alle haartypen, incl. chemisch behandeld haar (gekleurd, relax), beschadigd haar, mits de vezelplaat nog wel op het haar zit. Dit laatste is van belang omdat keratine zit moet kunnen hechten aan het haar.

De verzorgings- en styling producten van Keratherapy zijn eveneens geschikt voor alle haartypen.

Hoe lang duurt een keratine behandeling?2019-04-26T20:22:40+02:00

Keratherapy heeft een keratine menu met verschillende behandelingen.

  • Pure Renewal De meest intensieve behandeling is de Pure Renewal – Dit is een professionele keratine behandeling. Een kapper is circa 2-3 uur met een dergelijke behandeling bezig, afhankelijk van de lengte, dikte en hoeveelheid haar. Deze behandeling geeft zeker 3-5 maanden prachtige resultaten, afhankelijk van de verzorging.
  • Express Renewal. Dit is een snellere, eveneens professionele keratine behandeling, maar deze behandeling is iets minder intensief, iets sneller in het aanbrengen (circa 1,5 uurbij schouderlengte, gemiddelde dikte en hoeveelheid haar) en geeft circa 6-8 weken (en bij goede verzorging mogelijk 10 weken) glanzend, gezonder, pluisvrij haar.
  • Mini keratine behandeling. Deze behandeling maakt gebruik van het Deep Conditioning Masque. Wanneer het haar wordt gewassen met de Clean Start Shampoo en daarna wordt verzorgd met het masker en dit masker circa 15-20 minuten onder een warmtebron in kan trekken, ervaar je de mogelijkheden van een milde keratine behandeling. Het resultaat van deze behandeling is ongeveer een week merkbaar in het haar. Wij raden deze behandeling zeker aan na een kleuring of na een vakantie, waarin het haar extra is blootgesteld aan zon, zee- en zwembadwater.
  • Blow dry keratine De actieve ingrediënten in de Daily Smoothing Cream worden geactiveerd door de warmte van een föhn en verzorgen het haar en maken het heel makkelijk in model te brengen en pluis weg te nemen. Het haar krijgt een mooie natuurlijke glans. De tijd die nodig is voor deze behandeling is afhankelijk van de tijd die nodig is om het haar te wassen, conditioneren en te föhnen. De resultaten zijn voelbaar en zichtbaar tot de volgende wasbeurt. De Daily Smoothing Cream is ook geschikt voor thuisgebruik.
Herhalen?2019-04-26T20:23:12+02:00

Hoe vaak moet je de keratine behandeling herhalen?

Zo vaak als je wilt, maar wij willen wel waarschuwen: mooi, makkelijker handelbaar, stralend haar is verslavend.

100% formaldehyde-vrije2019-04-26T20:23:55+02:00

Bevatten Keratherapy producten formaldehyde?

Nee.

Keratherapy werkt in Europa met 100% formaldehyde-vrije producten. Haarverzorgingsproducten met formaldehyde zijn in Europe niet toegestaan.

Ga naar de bovenkant