Keratherapy heeft een keratine menu met verschillende behandelingen.

  • Pure Renewal De meest intensieve behandeling is de Pure Renewal – Dit is een professionele keratine behandeling. Een kapper is circa 2-3 uur met een dergelijke behandeling bezig, afhankelijk van de lengte, dikte en hoeveelheid haar. Deze behandeling geeft zeker 3-5 maanden prachtige resultaten, afhankelijk van de verzorging.
  • Express Renewal. Dit is een snellere, eveneens professionele keratine behandeling, maar deze behandeling is iets minder intensief, iets sneller in het aanbrengen (circa 1,5 uurbij schouderlengte, gemiddelde dikte en hoeveelheid haar) en geeft circa 6-8 weken (en bij goede verzorging mogelijk 10 weken) glanzend, gezonder, pluisvrij haar.
  • Mini keratine behandeling. Deze behandeling maakt gebruik van het Deep Conditioning Masque. Wanneer het haar wordt gewassen met de Clean Start Shampoo en daarna wordt verzorgd met het masker en dit masker circa 15-20 minuten onder een warmtebron in kan trekken, ervaar je de mogelijkheden van een milde keratine behandeling. Het resultaat van deze behandeling is ongeveer een week merkbaar in het haar. Wij raden deze behandeling zeker aan na een kleuring of na een vakantie, waarin het haar extra is blootgesteld aan zon, zee- en zwembadwater.
  • Blow dry keratine De actieve ingrediënten in de Daily Smoothing Cream worden geactiveerd door de warmte van een föhn en verzorgen het haar en maken het heel makkelijk in model te brengen en pluis weg te nemen. Het haar krijgt een mooie natuurlijke glans. De tijd die nodig is voor deze behandeling is afhankelijk van de tijd die nodig is om het haar te wassen, conditioneren en te föhnen. De resultaten zijn voelbaar en zichtbaar tot de volgende wasbeurt. De Daily Smoothing Cream is ook geschikt voor thuisgebruik.